Horké hrušky
4 porce:
Chytré hrušky – 100% ovocné pyré – 315 ml (1 sklenička), 500 ml vody, 1 celá skořice (další případně na ozdobu), ½ hvězdičky badyánu, 5 hřebíčků, šťáva z poloviny citronu, 1 polévková lžíce medu
Postup:
Vodu s kořením dejte do rendlíku a 15 minut vařte. Až mírně vychladne, vmíchejte Chytré hrušky, citronovou šťávu a med a zahřejte – už ale nevařte, ať horké hrušky nepřipravíte o vitamíny, kterých je zvláště teď na podzim víc než třeba. Sceďte koření (pokud vám vadí při pití), nalejte do svých oblíbených hrníčků a ozdobte skořicí a plátkem citronu.
Něco navíc:
Pro podporu imunity někdy přidávám pár plátků čerstvého zázvoru. Aby hrušky hřály ještě víc, přikápněte trochu alkoholu – naprosto vynikající jsou se zlatým Bacardi Oro.
Chytré hrušky i další naše 100% ovocná pyré můžete koupit v našem E-SHOPU.
[themify_col grid=”4-1 first”]

[/themify_col]
[themify_col grid=”4-1″]

[/themify_col]
[themify_col grid=”4-1″]

[/themify_col]
[themify_col grid=”4-1″]

[/themify_col]